Får du inte tillräckligt tid med din man? Här är vad du kan göra

Vissa upplever att de inte får tillräckligt med tid med sina partners. Ibland kommer jobb eller annat i vägen för kvalitetstiden. Får du aldrig tillräckligt med tid med din egen man? Då ska du läsa med här i denna artikel. Här får du nämligen flera användbara tips som skulle kunna hjälpa er i ert förhållande.

Sexleksaker kan hjälpa

Om du ofta känner dig ensam på grund av din mans frånvaro, skulle du kunna ta hjälp av ett par sexleksaker i stället. I dag finns det oändliga mängder av sköna sexleksaker att välja bland. Du skulle till exempel kunna använda dig av ett par dildos, eller kanske till och med några extra tysta vibratorer. Om du specifikt är intresserad av att testa vibratorer, ska du passa på att fynda under en vibrator rea. Det är då du kan spara riktigt mycket pengar på ditt köp av sexleksaker.
Sexleksaker är den perfekta lösningen när din man är bortrest. Du skulle även kunna använda dig av sexleksaker när din man inte är på humör för sex. Om du alltid ser till att ha ett par sköna sexleksaker till hands, behöver du aldrig känna dig helt ensam. Sexleksakerna gör jobbet när mannen inte har tid eller lust.

Använd videosamtal

Om du inte kan få tillräckligt med kvalitetstid med din man på grund av resor, arbete eller liknande, skulle ni båda kunna använda er av videosamtal. Det finns många olika tjänster och appar ni skulle kunna använda för att se varandra. Videosamtal kan ge er en känsla av närhet, även när ni är långt borta från varandra. Ni skulle till och med kunna använda videosamtal för att ha sex på avstånd.

Prata med din man om det

Vissa upplever att deras män är frånvarande på andra sätt än fysiskt. Om din man är stressad på jobbet, kan han kännas okontaktbar när han är hemma. Han kanske till och med verkar ointresserad av umgänge och sex. Om detta är fallet, ska du försöka att prata med honom om problemen. Ta reda på varför din man inte mår så bra, eller varför han inte kan spendera tid med dig. Att prata ut är bra för er båda två, då det kan hjälpa er att lösa eventuella knutar och spänningar i förhållandet.
Om ni inte kan prata om det, kan det vara dags att prata med en parterapeut. Det kanske till och med skulle vara dags för er att gå vidare. Men innan ni ens börjar tänka i dessa banor, ska ni försöka prata ut om era problem. I de flesta fall löser det problemen, och ni kan få mer tid tillsammans.