Intervju med Erik: Om cannabinoider i vardagen

I den här intervjun träffar vi Erik, en trogen kund, som delar med sig av sina erfarenheter med produkter från varumärken som HERO och Lustgasdirekten. Erik använder dessa produkter både för avslappning efter en lång arbetsdag och under sociala tillställningar.

Hej Erik, tack för att du tar dig tid! Kan du berätta lite om hur du först kom i kontakt med Halooba?

Hej! Absolut, jag började utforska alternativ för att varva ner på kvällarna och stötte på Halooba’s webbplats. De hade ett imponerande utbud av produkter och var tydliga med att allt var lagligt och säkert, vilket kändes viktigt för mig.

Vilka produkter från Halooba har blivit dina favoriter?

Jag har fastnat för HERO’s vape-pennor. De är enkla att använda, och effekten är precis lagom för mig – tillräcklig för att slappna av utan att det känns överväldigande. Lustgasdirekten har också varit ett intressant märke, särskilt deras nyare sortiment av cannabinoider som thch och thcjd.

Hur har dessa produkter påverkat din vardag?

Jag märker en stor skillnad i hur jag hanterar stress. Tidigare kunde jag känna mig upprörd efter en hektisk dag på jobbet, men nu ser jag fram emot att komma hem och ta det lugnt med en vape från HERO. Det hjälper mig att koppla av och vara mer närvarande med min familj.

Använder du produkterna socialt också?

Ja, definitivt. När jag är ute med vänner eller har folk över, så blir det ofta att vi delar en vape. Det är ett roligt sätt att bidra till gemenskapen, och eftersom det är lagligt här i Sverige, känner sig alla bekväma med det. Det har faktiskt blivit en samtalsstartare många gånger!

Vilka tankar har du om cannabinoid-marknaden i Sverige?

Det är viktigt att produkter som dessa är säkra och kontrollerade, vilket märken som HERO och Lustgasdirekten verkligen säkerställer. Jag hoppas att fler upptäcker fördelarna och att marknaden fortsätter att utvecklas ansvarsfullt.

Har du några tips till nya användare som funderar på att prova cannabinoider?

Börja långsamt, och välj kvalitetsprodukter från pålitliga källor som Halooba. Det är viktigt att känna till vad du tar och hur det påverkar dig. Och som alltid, använd ansvarsfullt!

Tack Erik, för att du delade med dig av dina erfarenheter!