När Intimitet Blev en Utmärkelse: Emsella Behandling Gav Mig Mitt Liv Tillbaka

Kära mammavänner,

 

Idag vill jag dela en mycket intim och personlig aspekt av mitt liv som mamma – en som förändrades drastiskt efter min andra förlossning. Utöver de många utmaningarna jag ställdes inför som nybliven mamma, möttes jag av en oväntad fiende: inkontinens. Men det var inte bara de små läckagen här och där som störde mig. Ett av de mest hjärtskärande och tabubelagda problemen som uppstod var hur inkontinens påverkade min relation med min partner.

 

Intimiteten, som tidigare varit ett källa till glädje och närhet i vår relation, blev istället en källa till ångest och självmedvetenhet. Varje gång känslorna började växa, en kyss som blev lite djupare eller en beröring lite längre, blev jag plötsligt påmind om min “svaghet”. Den ständiga oron för en oväntad “olycka” mitt i en passionerad stund blev outhärdlig. Jag började dra mig undan, rädd för att känna mig ofräsch och skämmas inför den person som borde känna mig bäst.

 

Mellan att hantera de vanliga mammans dagliga rutiner och denna nya känsla av isolering, blev jag desperat. Jag provade allt från knipövningar till inkontinensskydd, men inget verkade fungera långsiktigt. Tanken på en operation kom upp, och jag var nära att överväga det som den sista utvägen.

 

Sedan upptäckte jag Emsella behandling.

 

Vad är Emsella behandling?

Emsella behandling är en teknik som använder högintensiva fokuserade elektromagnetiska (HIFEM) fält för att målinriktat stärka och förbättra funktionen i bäckenbottenmusklerna. Det fantastiska är att du kan genomgå Emsella behandling helt påklädd, sittandes bekvämt på en stol.

 

Efter mina 8 Emsella behandlingar märkte jag otroliga resultat. Läckage blev nästan obefintligt, och med det började jag återfå mitt självförtroende. Men det största vinsten var att jag kunde återvända till min partners famn utan rädsla, utan skam. Intimiteten i vår relation började blomstra igen, och jag kände mig åter igen som den kvinna jag en gång varit.

 

Om du, som jag, kämpar med effekterna av inkontinens i ditt dagliga liv och i ditt förhållande, vill jag att du vet att det finns lösningar. Emsella behandling hjälpte mig att hitta min väg tillbaka till mig själv och till min partner. Jag hoppas att den kan göra detsamma för dig.

 

Tack för att ni tog er tid att dyka ner i mitt hjärta och mitt sinne. Stor kärlek till er alla. ❤️🌸🌺

 

Lider du av inkontinens och skulle få 2 gratis emsella behandlingar för att kunna avgöra om det är rätt behandlingsmetod för dig så rekommenderar vi att ansöka om 2 gratis emsella behandlingar hos Lean Laser i Stockholm. Det gör du enklast genom att klicka här

 

Vill du läsa mer om denna unika behandlingsmetod kan du ladda ner eboken “Hur du slutar läcka urin på 4 veckor utan operation”, bara klicka här